Sociedad | Actualidad

Pia Bosch ja no és portaveu socialista a la Diputació de Girona

La líder del PSC a l'Ajuntament de Girona, Pia Bosch , ha deixat el càrrec de portaveu en la Diputació Provincial a instàncies de la resta d'integrants del grup socialista

Pia Bosch, portaveu dels socialistes a Girona(P.B.)

Una de les representants socialistes a la Diputació gironina , l'alcaldessa de Palamós , Maria Teresa Farrés , ha explicat que Bosch ha reiterat en una reunió amb la resta de companys de grup la seva " incomoditat per defensar el projecte del PSC" .

La candidata socialista a les últimes eleccions municipals de Girona va fer pública la setmana passada la seva decisió de no concórrer a les primàries convocades pel partit a la ciutat i la seva voluntat de treballar en favor d'una confluència progressista .

Alineada amb els corrents crítics del partit , Pia Bosch va assegurar en aquell acte que "aquest PSC" no era el seu PSC , declaracions que han estat abordades avui pel Grup de la Diputació.

Más información

Bosch, segons Maria Teresa Farrés , ha reiterat en la reunió la seva falta d'identificació amb el projecte socialista , per la qual cosa l'ha instat a renunciar del càrrec de portaveu .

El que no està clar és què passarà a l'ajuntament de Girona, on Pia Bosch també és portaveu del PSC

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00