Sociedad | Actualidad

El PSC convida als crítics que volen muntar llistes "alternatives" a abandonar el partit

La Federació socialista de Girona convida els crítics a abandonar el partit si volen muntar una alternativa al PSC a les eleccions municipals. Reacció contundent del primer secretari, Juli Fernández, després que SER Catalunya hagi avançat que hi ha moviments a la demarcació per crear llistes en paral.lel. En les darreres setmanes, com a mínim, hi ha hagut dues trobades per tractar la qüestió.

Juli Fernández i Marina Geli en una imatge d'arxiu / PSC

Juli Fernández titlla els membres del PSC gironins que han participat de les reunions de "deslleials". Segons fonts consultades per SER Catalunya, divendres passat una vintena de persones -entre elles l'exconsellera Marina Geli i la cap de l'oposició a l'Ajuntament de Girona, Pia Bosch- van sopar amb representants socialistes de Lloret, Roses i Pals, així com també amb membres del corrent Avancem i del partit d'Ernest Maragall, NetCat.

Pel primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, el camí que haurien de seguir és clar: "el que demano és que aquells que vulguin fer projectes alternatius, en tot cas que no ho facin des del parit, que ho facin des de fora, perquè s'estarien aprofitant d'una estructura organitzativa que treballa per un projecte col·lectiu"

En el sopar s'hauria plantejat el·laborar un document a l'espera de com evoluciona la situació dels tres diputats díscols pendents del dictamen de la Comissió de Garanties del partit. Fonts socialistes confirmen també que anteriorment hi hauria hagut almenys una altra reunió en la que també hauria participat Marina Geli, on també s'hauria parlat obertament d'articular llistes alternatives.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00