Sociedad | Actualidad

El PSC restitueix algunes funcions als diputats crítics

La direcció del Partit dels Socialistes ha decidit restituir parcialment algunes funcions parlamentàries dels tres diputats dissidents que van ser apartats per trencar la disciplina de vot sobre la consulta

Núria Ventura, Marina Geli i Joan Ignasi Elena, a la seva nova ubicació al Parlament(ACN)

La restitució ja es va començar a intuir després de les eleccions europees

A efectes pràctics, es dóna una mica més de marge a Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura per tornar a fer la feina que fa qualsevol diputat. Això vol dir que podran tornar a intervenir a les comissions i al Ple, tant a títol individual com en nom del grup. Ara bé, el partit no els restitueix com a portaveus de les comissions de les que formen part.

Segons asseguren fonts de la direcció, s'ha pres aquesta decisió perquè el pronunciament del Consell de Garanties sobre el seu futur s'estava allargant massa. Per això i només per això.

Más información

Ara bé, Marina Geli creu que el moment triat per restituir-los parcialment respon a la necessitat de fer un petit gest cap als crítics abans del Consell Nacional, que tot apunta a que es celebrarà aquest dissabte. En una conversa amb SER Catalunya, Geli defineix la clicada d'ull de Navarro com a insuficient i insisteix en que el problema és quin projecte polític defensarà el PSC, i que això no s'està debatent.

Segons assegura, a l'espera de com evoluciona aquest debat, hagués estat molt més lògic restituir-los de tots els seus càrrecs, i no només de forma parcial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00