Sociedad | Actualidad

Pia Bosch no es presentarà a les primàries del PSC

La portaveu socialista a l'Ajuntament de Girona i a la Diputació, Pia Bosch, no es presentarà a les primàries del partit per triar el cap de llista a les municipals de 2015, que es faran el 5 de juliol, i a les que, de moment, només hi concorre Sílvia Paneque. Bosch s'integra a la nova marca electoral anunciada aquesta setmana per destacats dirigents socialistes.

(Pia Bosch en l'acte on ha anunciat la seva renúncia a les primàries - PSC)

Pia Bosch considera que no es donen les condicions per fer unes primàries ara perquè no es parlaria de ciutat sinó del rumb que ha pres el PSC que, segons Bosch, no respon als seus principis fundacionals.

L'actual cap de l'oposició a l'Ajuntament de Girona renuncia a ser candidata del PSC i no aclareix, de moment, quin lloc ocuparà en la nova marca electoral que dirigents socialistes com Quim Nadal o Montserrat Tura anunciaven aquesta setmana.

Mentre Bosch renunciava al PSC davant d'un centenar llarg de persones, entre les que hi havia el candidat d'ERC a les europees Josep Maria Terricabras o l'exalcaldessa Anna Pagans, el partit confirmava que les primàries serien el 5 de juliol. De moment, només Sílvia Paneque, actual regidora a l'Ajuntament, s'hi presenta.

Más información

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00