Sociedad | Actualidad

El jutge del cas Palau interroga com a imputat al director de comunicació de l'Ajuntament de Barcelona

Els investigadors sospiten que una de les empreses del director de comunicació de l'Ajuntament de Barcelona i exsecretari de la Generalitat, Marc Puig, hauria servit de pont per que Ferrovial fes arribar subvencions a CDC a través del Palau a canvi d'adjudicacions en obres públiques.

L'alcalde Trias de moment li manté la confiança.

Segons l'últim informe de l'Agència Tributària, la societat de Puig facturava a la vegada al Palau i a Convergència Democràtica. La tesi dels investigadors és que en realitat servia d'intermediària per fer arribar a la formació política fons que provindrien de Ferrovial, i que es dissimulaven com a pagaments a proveïdors de la institució cultural.

L'Ajuntament de Barcelona ha rebutjat aquesta setmana apartar Puig del càrrec de director de comunicació, amb l'argument que el que se l'imiputa no té res a veure amb el càrrec que exerceix al consistori. La petició l'havia feta el grup d'Iniciativa al plenari municipal.

Más información

A més de Puig, dilluns declararà un altre empresari davant del jutge que dirigia una altrta empresa sospitosa d'haver servit també de pont entre Ferrovial i Convergència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00