Sociedad | Actualidad

L'Audiència avala els registres a casa de Millet i Montull

Els advocats dels dos saquejadors confessos del Palau trobaven consideraven que les entrades als domicilis dels dos imputats d'aquest juliol no tenien cap justificació, però l'Audiència no només les troba raonades sinó proporcionades amb la magnitut del cas

La Audiencia de Barcelona avala els registres que el jutge del cas Palau va fer aquest juliol a casa dels dos saquejadors confessos de la institució, Fèlix Millet i Jordi Montull. El jutge va entrar als dos domicilis dels imputats per buscar noves proves sobre on havien anat a parar els diners expoliats i va requisar alguns quadres i propietats perquè servissin per cobrir la fiança que els va imposar.

Más información

Els advocats de Millet i Montull havien recorregut els registres perquè els consideraven injustificats, però l'Audiència de Barcelona entén que el jutge que va entrar als domicilis dels dos saquejadors confessos del Palau, no només tenia motius per fer-ho sinó que la mesura és proporcional a la magnitut del cas.

El que volia trobar l'instructor a casa de Millet i Montull eren noves proves que expliquessin on van anar a parar bona part dels 18 milions d'euros que els imputats van emportar-se del Palau i que el jutge sospita que haurien servit per finançar irregularment Convergència i Unió.

Així mateix es va emportar alguns quadres i altres objectes per cobrir part de la fiança que temps enrera es va imposar als dos imputats.

En aquest cas a Millet no li han donat la raó, però la justícia sí que l'eximeix de pagar els 27.000 euros que li reclamava l'Ajuntament de Granollers, no pel cas Palau, sinó per una requalificació voluntària d'uns terrenys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00