Sociedad

Sant Lluís ja disposa de zona d'estacionament per autocaravanes

Està ubicat a la zona de Punta Prima i el temps màxim d'estacionament serà de 72 hores

Zona d'autocaravanes

L’Ajuntament de Sant Lluís ha inaugurat el seu primer estacionament d’autocaravanes de Punta Prima. Aquesta infraestructura permetrà que furgonetes camperitzades, caravanes i autocaravanes disposin d’una zona on buidar i carregar aigua potable, a més d’una zona per a l’estacionament i esbarjo.

Aquesta iniciativa dóna resposta a una demanda existent a Menorca, tant de residents que disposen d’un d’aquests vehicles, com de turistes que han optat per aquesta forma de viatjar, en clar creixement. De fet, l’Ajuntament ha impulsat aquesta actuació de la mà de les associacions d’usuaris de Menorca.

La infraestructura està dividida en dues zones diferenciades. La primera ofereix dues places per a buidatge d’aigües grises i negres, i també per a subministrament d’aigua potable. És un espai que s’ha d’utilitzar únicament per aquest ús, i on els vehicles no poden romandre una vegada hagin acabat aquestes operacions. La segona zona consta de set places d’aparcament de 8x5 metres per a furgonetes, caravanes i autocaravanes.

En aquest espai, els vehicles poden romandre un màxim de 72 hores, temps que serà de 48 hores durant els mesos de juliol i agost.

Aquest és un espai on es poden treure fora del vehicle elements com taules, cadires o tendals, sempre que no se superi l’espai delimitat per cada aparcament i que a la nit es recullin. Aquesta infraestructura s’ha instal·lat a l’aparcament de Punta Prima perquè és un espai molt proper a la platja, i molt pròxim a serveis com contenidors de fems i reciclatge, Creu Roja i una zona comercial on els usuaris dels vehicles poden trobar supermercats, bars i restaurants.

De fet, s’ha instal·lat a l’espai un cartell informatiu sobre les normes d’ús i també els comerços propers, per tal de facilitar la mobilitat de les persones i que puguin gaudir de tots els serveis dels que disposen. A més, aquest aparcament està també a tocar d’un parc infantil, i és de fàcil accés i maniobrabilitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00