Sociedad | Actualidad

Catalunya Caixa descarta la seva liquidació

Els seus responsables asseguren que reuneix les condicions per continuar com a entitat independent. El president de CX, José Carlos Pla, també ha explicat que a partir d'ara centraran la seva activitat a Catalunya

El president de Catalunya Caixa, José Carlos Pla,(ACN)

El President de l'entitat, José Carlos Pla, ha assegurat que no es produirà la liquidació de Catalunya Caixa. Diu que el procés de reestructuració que s'ha seguit i el grau de solvència que s'ha aconseguit després de traspassar el llast immobiliari al banc dolent fan que pugui continuar com un entitat independent sense que cap grup financer la compri.

Catalunya Caixa ha tancat el tercer trimestre amb un benefici de 187 milions d'euros, el que representa un 110 per cent més que en el mateix període de l'any passat.

Els plans de l'entitat a partir d'ara passen per operar bàsicament a Catalunya amb 715 oficines i 2 mil treballadors menys que són els afectats per l'ERO.

Els seus responsables diuen que es centraran en els clients minoristes, autònoms, pimes i particulars. S'estan plantejant vendre les oficines que tenen fora de Catalunya.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00