Economía y negocios | Actualidad

Fi a la vaga d'autobusos

A Barcelona, el Comité d'empresa ha aixecat les mobilitzacions després d'acceptar la oferta de TMB per compensar la retallada de la paga de Nadal. Els treballadors del metro continuen en vaga i els usuaris ho pateixen.

Un dels autobusos de serveis mínims, durant la jornada de vaga(ACN)

Des de dos quarts de set del matí està en marxa una vaga que complica la vida tan als usuaris de metro com als d'autobús. La Generalitat ha dictat uns serveis mínims que segons TMB s'estan complint. El conflicte s'ha tancat als autobusos però continua obert al metro

Más información

Els treballadors d'Autobusos de Barcelona han decidit en l'assemblea d'aquest matí desconvocar totes les aturades previstes a partir de demà al matí. El delegat del comitè d'empresa del sindicat Independent del transport Salvador Corretger apunta que la plantilla ha votat a favor de perdre la paga de Nadal a canvi de que els avancin la de l'any que ve, però segueixen pendents de negociacions per millorar la situació.

Al metro en canvi seguiran les mobilitzacions. Des dels sindicats de metro diuen que a dia d'avui encara no han rebut cap resposta de TMB a les seves reivindicacions. El president del comitè d'empresa del metro, Javier del Rio, diu que els treballadors seguiran fent pressió i adverteix que el dia 31 hi ha convocada una nova aturada al metro, però en aquest cas de 24 hores.

De 5 a 8 del vespre només funcionaran la meitat dels combois de metro, mentre que la freqüència de l'autobús es veurà afectada de 8 del vespre fins a mitja nit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00