Sociedad | Actualidad

L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat als treballadors de TMB

Temen que els problemes de la Mercè es tornin a produir el 7 d'octubre, quan es disputarà el Barça-Madrid de lliga. El president de TMB, Joaquin Forn, recorda als sindicats que la retallada salarial ve imposada pel govern central i no poden fer-hi res.

El president de Transports Metropolitans de Barcelona, Joaquim Forn, fa una crida a la responsabilitat als treballadors de bus i metro, que han anunciat protestes contra la supressió de la paga extraordinària de Nadal.

El número 2 de l'Ajuntament els recorda que no pot fer res per evitar-ho perquè la retallada ve imposada pel Govern central. Forn, que ha recordat els efectes de la vaga durant les Festes de la Mercè, tem que torni a viure's una jornada difícil amb la convocatòria del 7 d'octubre, que coincideix amb la celebració del Barça-Madrid de Lliga.

Barcelona, d'altra banda, estrena una nova xarxa d'autobusos. A partir de l'1 d'octubre, Transports Metropolitans posarà en funcionament cinc línies i la seva implantació anirà estenent-se progressivament en diferents fases en els pròxims anys. L'esquema de nova xarxa segueix itineraris més directes i amb itineraris més comprensibles

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00