Sociedad | Actualidad

L'Ajuntament de Barcelona busca possibles solucions per reduir el top manta

Una de les propostes és seguir el model de la Generalitat i conscienciar els turistes del mal que fan al comerç local si compren als venedors ambulants.

Segons el tinent d'alcalde de seguretat, els manters s'enfronten cada cop més amb la Guàrdia Urbana en comptes de sortir corrent, com havien fet sempre.

La direcció general de Comerç de Catalunya va repartir l'estiu passat fulletons i cartells a les oficines de turisme i en alguns hotels per alertar i conscienciar els turistes del perjudici que suposa la venda ambulant pel comerç del país i per explicar-los que sovint el que compren és falsificat.

Más información

L'Ajuntament de Barcelona es planteja reforçar aquest missatge com ha explicat el tinent d'alcalde de seguretat, Joaquim Forn en declaracions a la Cadena SER: "Campanyes informatives amb fulletons explicant les pèrdues que suposa pel comerç i que això està prohibit per les ordenances i suposa una sanció també pel que compra". Segons Forn, el top manta suposa pels comerciants uns 100 milions d'euros de pèrdues.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00