Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Artur Mas insta als independentistes a implicar-se en el procés de regeneració proposat per Pedro Sánchez

L'expresident de la Generalitat critica que el PSOE i Sánchez donaven "suport explícit" quan volien "decapitar el moviment independentista"

Entrevista a Artur Mas a l'Aquí Catalunya

Entrevista a Artur Mas a l'Aquí Catalunya

15:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714460349571/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a l'Aquí Catalunya ha instat als independentistes a implicar-se en el procés de regeneració proposat per Pedro Sánchez. Així i tot, l'expresident ha estat crític amb el PSOE i els ha acusat de "donar suport explícit" a aquells que des de fa anys volien "decapitar el moviment independentista". Artur Mas ha volgut deixar clar que "n'hi ha que ara descobreixen la sopa d'all", fent referència a les crítiques del president espanyol d'aquestes últimes hores.

Sobre l'anunci de Pedro Sánchez de continuar al capdavant del govern espanyol, Artur Mas ha dit que vol pensar que el president espanyol ha estat sincer i que en cap cas ha fet un moviment electoralista. Així tot, Mas ha advertit que el discurs d'ahir ha d'anar lligat de continguts, "en aquest moment això no és el cas", ha conclòs l'expresident.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00