Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça perd l'eliminatòria contra el PSG, en part, perquè no va haver-hi control emocional"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del FC Barcelona contra el PSG amb Lluís Carreras i Ramon Besa

"El Barça perd l'eliminatòria contra el PSG, en part, perquè no va haver-hi control emocional"

"El Barça perd l'eliminatòria contra el PSG, en part, perquè no va haver-hi control emocional"

27:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713355768041/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha caigut eliminat de la Champions League. I ho ha fet després de perdre 1-4 contra el PSG a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i, per tant, el conjunt blaugrana no ha fet bo l'avantatge del 2-3 al partit d'anada a París. El partit d'aquesta nit ha estat marcat per l'expulsió de Ronald Araújo al minut 29, quan el Barça guanyava 1-0 després del gol de Raphinha. L'endemà d'aquesta eliminació de la Champions League, al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Ramon Besa i Lluís Carreras.

"Comparteixo la frustració i la ràbia amb els aficionats culers. Era el moment de fer un pas endavant i no es va fer", ha reflexionat Ramon Besa als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "crec que l'eliminatòria es va perdre, en part, perquè no va haver-hi control emocional". Per altra banda, el periodista Ramon Besa ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!' que "en aquests partits el futbol i els detalls tenen molta importància i crec que el Barça es va distreure massa".

Encara sobre el partit d'ahir, Lluís Carreras ha destacat al 'Què t'hi Jugues!': "és molt important tenir clara l'estructura tàctica del 1-4-3-2 i no de l'1-4-4-1, perquè perds migcampistes". I ha posat de manifest que "últimament el Barça està reaccionant en funció del que es troba i no pot ser, tu tens la idea. S'ha de tenir clar què volem i on volem anar. Vam competir, sí, però aquest argument el trobo molt pobre". I en aquest sentit, Ramon Besa ha reflexionat: "has de tenir una estructura d'equip molt sòlida per prendre determinades decisions".

El partit d'ahir va estar marcat per l'expulsió d'Araújo al minut 29 de la primera meitat, una targeta vermella que va obligar a Xavi Hernández a fer un canvi: va marxar Lamine Yamal i va entrar Íñigo Martínez. Sobre aquest moviment, Lluís Carreras ha opinat: "Lamine Yamal és l'únic jugador que pot decidir un partit per ell sol. Jo no l'hagués canviat, jo segurament hagués canviat a Lewandowski".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00