Aquí GironaAquí Girona
Baloncesto

La tertúlia esportiva: objectiu Eurocup

Els periodistes Arnau Madrià i Jordi Roura ens acompanyen per completar una prèvia de l'encreuament europeu

TERTÚLIA UNI GIRONA

TERTÚLIA UNI GIRONA

15:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708605755715/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

Avui a partir de les 19:00h l'Uni Girona rep al Galatasary en els quarts de final de l'Eurocup, una competició en la qual hi ha moltes esperances dipositades tant per part de l'equip com l'afició, que avui emplenarà Fontajau fins a la bandera per intentar fer el primer pas cap a una fita que podria ser històrica: arribar a les semifinals.

El repte és d'alçada. Les turques, un conjunt amb un roster espectacular, arriba a Girona amb bones sensacions i amb alguna cara nova després d'haver deixat dubtes en la tornada davant Gorzow als vuitens de final. Íñiguez ahir va deixar molt clar que són un equip "amb un gran talent individual", però que segurament el punt feble és que no estan "molt treballades a nivell tàctic". Tot i això, la capacitat anotadora a nivell individual fa que sigui un partit molt complicat.

Aquesta tarda també es disputaran la resta dels quarts de final de l'Eurocup: Bellona Kayseri - London Lions, Riga - Venezia, per un costat del quadre i també el Besiktas - Montpellier, d'on sortirà el rival de l'eliminatòria de l'Uni Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00