Política

Alaior du a votació el Pla General del municipi

Defineix nous espais de serveis i més aparcaments

El municipi definirà en els propers mesos el seu urbanisme de cara als propers 20 anys / Google Maps

Maó

El proper ple del mes de març de l'Ajuntament d'Alaior tindrà com a punt del dia l'aprovació inicial del Pla General i el Pla d'Ordenació detallada del municipi, així com l'Estudi d'Impacte Ambiental corresponent, marcant un abans i un després pel municipi d'Alaior.

El nou Pla General dAlaior serà un dels primers desenvolupaments urbanístics de les Illes Balears adaptats a la Llei dUrbanisme de 2017, per aquest motiu se separarà el Pla General del Pla dOrdenació Detallada. Després del seu pas per ple, es procedirà a la preceptiva informació pública de dies hàbils com marca la mateixa llei. Del nou pla general en destaquen tres pols amb xarxes d'equipaments molt completes i estructurades: La zona esportiva al costat del camp de futbol de Los Pinos existent, que s'integrarà i potenciarà al parc urbà del Clot de n’Abella. L’espai on es plasmen el nou centre de dia, nou geriàtric, sala multinacional, pisos de protecció oficial i aparcament. Aquesta zona es completarà amb l’illa de cases del davant del Mestre Duran amb la construcció del nou centre de salut. També es farà un centre de salut a Cala a Porter aprofitant una zona en desús al costat de l'antiga depuradora.

Cal destacar també l'augment i el reforç d'aparcaments amb una proposta alternativa a la platja de Son Bou, perimetrals al nucli urbà d'Alaior i a l’antiga fàbrica Timoner Espanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00