Sociedad | Actualidad

Un menor al web dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos han hagut de retirar una de les fotos que apareix a la controvertida web per lluitar contra la guerrilla urbana perquè el presumpte vàndal que retrata és menor

Els Mossos d'Esquadra han hagut de retirar una de les fotos que apareix a la controvertida pàgina web per lluitar contra la guerrilla urbana perquè el presumpte vàndal que retrata és menor. Tot i que els comandaments de la policia van assegurar que els 68 sospitosos que apareixien a la pàgina web eren adults, al final ha resultat que no.

Aquest menor es va presentar ahir a la comissaria amb els seus pares per exigir la retirada d'aquesta imatge. En les seves primeres 24 hores de funcionament la web contra la violència urbana ha rebut més de 140 mil visites.

La pàgina web de Mossos està activa des d'ahir. Hi apareixen primeríssims primers plans d'algunes persones associades a altres imatges en què suposadament provoquen aldarulls. Però en algunes d'aquestes fotos, només se'ls veu darrera un contenidor o al costat d'un test de plantes. La direcció dels Mossos assegura que té més proves a banda d'aquestes imatges, i que són només per facilitar-ne la identificació.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00