Hoy por hoy matinal la Vall d'AlbaidaHoy por hoy matinal la Vall d'Albaida
Actualidad

Es celebra a Ontinyent el VIII Campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual

La competició, de dos jornades, va tindre lloc sense públic i amb especials mesures de seguretat

Podio dels guanyadors del campionat d'Espanya. / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

Ontinyent tancava ahir el VIII Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual, i ho feia de una forma exitosa. Es tracta, de fet, del segon campionat consecutiu que es celebra a la ciutat.

La competició, de dos jornades, va tindre lloc sense públic i amb especials mesures de seguretat a les instal·lacions de Padel Indoor Ontinyent, amb la participació de mig centenar d'esportistes de cinc comunitats.

Jorge Rodríguez, alcalde de la nostre localitat, agraïa a la Federació haver triat a Ontinyent per segona volta consecutiva com a seu d’aquest Campionat d’Espanya, i tornava a posar la ciutat a disposició de la Federació “per a activitats com aquesta”.

Jorge Rodríguez valoració Padel adaptat

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1618402881194/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per la seva part, el President de la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), Javier Gutiérrez, nomes tenia paraules d’agraïment per a l’alcalde, el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent, així com per als clubs organitzadors i les entitats i empreses col·laboradores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00