La LlavorLa Llavor
Gastro | Ocio y cultura
LA LLAVOR

Els nous perfils del camp

Les Jornades d’Afirmació de la Nova Ruralitat de Benlloch tracten de donar a conèixer els nous professionals del món rural, joves i altament qualificats, i tracten de parlar del sector en positiu

Les Jornades d'Afirmació de la Nova Ruralitat es celebren a Benlloch / GETTY IMAGES

Valencia

Esta pròxima setmana la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat les primeres jornades d'Afirmació de la Nova Ruralitat, unes jornades que busquen donar una imatge positiva dels professionals del sector agroalimentari i donar a conèixer els nous perfils de joves que opten per la vida rural no només com una eixida laboral sinó com a un mode de vida.

Els organitzadors de les jornades i alguns dels participants han passat pels micròfons de La Llavor.

Molts d’estos nous professionals aposten per la producció ecològica. Precisament esta setmana s’ha presentat el Primer Pla d’Agricultura Ecològica 2016-2020. La consellera Elena Cebrián ens ha detallat al programa quins són els objectius, línies bàsiques i pressupost amb el qual naix este primer pla que pretén, en definitiva, que el 20 per cent de la producció agrària al 2020 siga ecològica.

També hem anat amb agents dels equips Roca per a vore com és el seu dia a dia i com intenten d’aturar els robatoris al camp i també hem tingut espai per a la cultura en parlar d’un llibre de fotografia sobre la Devesa del Saler.

La llavor (19/11/2016)

29:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000259000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jèssica Crespo

Jèssica Crespo

Editora de Hoy por Hoy Valencia y redactora Radio Valencia Cadena SER. Anteriormente directora de de...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00