Sociedad | Actualidad

Aviació Civil investiga un incident amb cinc ferits en un aterratge a Reus

Els fets van succeir el darrer 23 de juny quan en una maniobra d'aterratge un avió de Ryanair va patir unes fortes turbulències.

Ryanair és la companyia amb més presència a l'aeroport de Reus.(ACN)

La Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil (CIAIAC) investigarà què és el que va passar en el Boeing B-737 de Ryanair amb número de vol RYR4398 que estava realitzant la línia Dublin-Reus. L'avió, quan estava a punt d'iniciar el descens a la capital del Baix Camp, va travessar una zona de fortes turbulències i patí fortes sacsejades. A causa d'aquest incident un passatger va resultat ferit i un altre juntament amb tres tripulants de cabina van patir ferides de caràcter lleu.

En l'avió hi viatjaven 162 passatgers i 6 tripulants i el comandant de la nau de seguida va avisar als servies mèdics de l'aeroport per tal d'atendre els ferits. Segons les instal·lacions aeroportuàries es van activar dues ambulàncies per traslladar els ferits a l'hospital.

Más información

De moment la companyia irlandesa Ryanair manté la versió dels fets i ha assegurat que col·laborarà per aclarir què va passar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00