Sociedad | Actualidad

5 ferits en el vol Dublin-Reus de Ryanair

Les turbulències del Boing 737-800 van provocar que dos passatgers i tres membres de la tripulació resultessin ferits per petits talls i contusions

Ryanair és la companyia amb més presència a l'aeroport de Reus.(ACN)

L'incident va succeir dilluns a la tarda quan l'avió estava a punt d'arribar a l'aeroport de Reus. Tal com publica el Diari Més l'aeronau havia d'aterrar a la capital del Baix Camp sobre les 7 de la tarda i va patir unes turbulències dignes de pel·lícula.

En declaracions al diari irlandès Jounal.ie un passatger va afirmar: "estàvem absolutament terroritzats quan l'avió va canviar en un angle de 60 graus. La gent va sortir catapultada dels seus seients". Segons sembla, durant els fets tant els viatgers i les seves pertinences van sortir disparades cap al sostre i es van viure moments de pànic.

En el moment de les turbulències alguns dels passatgers van dubtar si el pilot estava ferit ja que un membre de la tripulació va preguntar si viatjava algun metge a bord. A tot i això, els membres de Ryanair entraven ràpidament a la cabina. Moments després, però, el pilot va explicar per megafonia que no tenia coneixement de tals turbulències. Normalment quan en un vol es preveu aquest tipus d'incidents abans s'avisa als passatgers per tal de que es cordin el cinturó.

Más información

Des de Ryanair asseguren que abans d'arribar a l'aeroport ja es va sol·licitar assistència sanitària per als ferits. Aena també va confirmar que dilluns a la tarda va registrar una demanda d'assistència sanitària per turbulències en el recorregut del Boing 737-800.

No és el primer incident

L'aeroport de Reus ja ha estat testimoni d'altres ensurts protagonitzats per la companyia Ryanair. Al desembre del 2012 un vol de l'aerolinia que cobria la ruta entre Bristol i la capital del Baix Camp es va veure obligat a aterrar a l'aeroport del Prat de Barcelona. En un comunicat de l'empresa aèria s'assegurava que es varen detectar problemes tècnics en un dels motors.

L'incident va obligar a activar la prealerta local a El Prat i els passatgers van abandonar la nau sense problemes i amb cap registre de ferits. Finalment, els viatgers van ser traslladats amb autobús fins a Reus.

Temporada estiu

L'aeroport de Reus ofereix durant l'època estival una oferta de 26 destinacions diferents fins el 26 d'octubre. Amb el mateix nombre de vols que el 2013, la majoria de les connexions uneixen el Regne Unit amb la Costa Daurada encara que s'han estrenat noves rutes. Ten Airways s'ha estrenat per primera vegada a Reus amb un vol a Bucarest (Romania) tres vegades per setmana encara que actualment té molt poca demanada. A més, també hi ha un vol destinar a Moscou de la companyia Coral Travel amb 74 moviments programats i més de 16.000c seients oferts.

En total l'aeroport de Reus acollirà al llarg d'aquesta temporada d'estiu deu companyies i 47 rutes amb diverses freqüències repartides entre les 26 destinacions que ofereix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00