Sociedad | Actualidad

Mas assegura que ja ha demanat la reunió amb Rajoy

Artur Mas explica al Parlament que ja està sol.licitat la trobada amb Mariano Rajoy i que espera que president del Govern li convoqui

Artur Mas, en la sesión de control del Parlament de Catalunya(ACN)

Les paraules de Mas contrasten amb les últimes declaracions de Rajoy, que ahir al Congrés assegurava que el president de la Generalitat sempre té obertes les portes de la Moncloa i que "si em crida matí, ve demà"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui que la reunió amb el president del Govern, Mariano Rajoy, està "demanada" i que ara només falta que li convoquin, encara que ha apuntat que té la "impressió" que no hi ha intenció per part del cap de l'Executiu central de celebrar la trobada.

Más información

A la sessió de control del Parlament, Mas ha respost així a la presidenta del Partit Popular català, Alícia Sánchez-Camacho, a la qual ha assegurat que l'executiu català no té "pla B" a la consulta sobiranista del 9 de novembre.

Aquestes afirmacions d'Artur Mas contrasten amb les paraules d'ahir de Mariano Rajoy al Congrés. El president del Govern va assegurar que Mas sempre té obertes les portes del Palau de la Moncloa i que "si em truca demà, ve demà"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00