Sociedad | Actualidad

'Tiri endavant, no s'arronsi'

El president de la farmacèutica Grífols, Víctor Grífols, fa explícit el seu suport al president Artur Mas i li demana que tiri endavant "i no s'arronsi"

El president de Grífols, Víctor Grífols, i el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la inauguració de la nova planta a Parets del Vallès(ACN)

Grífols és la primera companyia europea en la fabricació de plasma sanguini i la tercera del món.

El màxim responsable d'aquesta farmacèutica, que factura més de 2.700 milions d'euros ha dit aquestes paraules a Mas durant la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de Parets del Vallès: "Sé que ho està passant difícil, té una determinació, tiri endavant. No s'arronsi"

Más información

El president de la Generalitat, per la seva banda, ha destacat el "projecte, la determinació i el coratge" de Grifols. Mas ha parlat en castellà pels convidats d'arreu de l'estat i ha dit que "Grifols inverteix a Catalunya, Estats Units, Suïssa, Saragossa i Bilbao; cosa que demostra que les economies estan entrellaçades".

Ha afegit que això "hauria de servir pels missatges apocalíptics" que no tenen en compte que "en l'economia, el sentit comú s'imposa a qualsevol altra estratègia". "Ho dic per asserenar les coses. En el món de l'economia, tots ens hi juguem molt."

Grífols cotitza a l'IBEX i el Nasdaq i està "protegida" pel govern dels Estats Units. Concretament la planta de Parets del Vallès està considerada pel Departament d'Estat americà com un dels punts estratègics més importants del món.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00