Sociedad | Actualidad

L'economia es recupera al marge de la política

El President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, assegura que Catalunya evoluciona millor que Espanya en la majoria d'indicadors estudiats

(ACN)

La Cambra de Comerç assegura que els indicadors econòmics són més favorables a Catalunya que a Espanya i que el debat sobre el futur polític no està perjudicant . El President Miquel Valls no ha volgut valorar les manifestacions d'un grup d'empresaris estrangers que aquesta setmana han assegurat que la independència de Catalunya comportaria conseqüències nefastes

L'informe de conjuntura de la Cambra de Comerç apunta que l'economia catalana està evolucionant millor que l'espanyola.Entre elsindicadors que ho demostrenhi ha el PIBde 2013 que ha caigut a Catalunya la meitat del que ho ha fet a Espanya.

Más información

A més, el president de la Cambra, Miquel Valls, assegura que els indicadors estudiats en l'informe de conjuntura avalen que el debat sobre el futur del país no està perjudicant l'economia. Segons Valls "podem dir que a dia d'avui la situació política no ha afectat l'economia catalana. És una dada concreta i ens agrada expressar la nostra satisfacció per la capacitat de les empreses de superar la crisi".

I per reforçar aquest argument, ha explicat que la inversió estrangera a Catalunya ha triplicat la que s'ha fet a Espanya.

La Cambra de Comerç assegura que la recuperació es consolidarà durant aquest any i ja ha avançat que al mes d'abril revisarà a l'alça les previsions de creixement que havia fixat en un 0.4 per cent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00