Sociedad | Actualidad

42 obres aquest estiu

Un any més l'Ajuntament de Barcelona aprofitarà els mesos d'estiu per fer obres a la ciutat. En total, hi ha previstes un total de 42 actuacions, una xifra que duplica la de l'any passat i que inclou tres operacions de manteniment del paviment de les Rondes

Obres a la Ronda de Dalt de Barcelona(ACN)

Les obres de renovació de l'asfalt a la Ronda Litoral i la Ronda de Dalt són les més destacades pel volum de vehicles que hi circulen, i tindran afectacions al trànsit durant quatre caps de setmana entre els mesos de juliol i agost. A la ronda Litoral restarà un únic carril obert a la circulació, mentre que a la Ronda de Dalt el trànsit es desviarà per la calçada lateral.

A més, les obres d'estiu serviran per avançar en algunes obres ferroviàries que estan en marxa a la ciutat, com les de l'estació de Ferrocarrils de Gràcia i Passeig de Gràcia. Les obres d'estiu també inclouen la urbanització d'espais com els entorns del Centre Cultural del Born o la Plaça Eucaliptus i també obres vinculades a la transformació de la Plaça de les Glòries, com l'obertura del carrer Ali-Bei o el canvi de sentit del carrer Llacuna des de Tànger fins a Gran Via. Destacar també que durant l'agost i el setembre començaran a pintar-se els carrils bus de les cinc noves línies de la Nova Xarxa de Bus.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00