Sociedad | Actualidad

Detingut el presumpte autor del crim de la nena de 15 anys ofegada a Barcelona

Segons ha pogut saber SER Catalunya, els Mossos han arrestat el noi que va acompanyar fins l'últim moment abans de desaparèixer Ana Castro, la nena de 15 anys que va aparèixer ofegada a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona a principis de maig

Última hora: segons ha pogut saber SER Catalunya, els Mossos han detingut el presumpte autor de la mort d'Ana Castro, la nena de 15 anys que va aparèixer ofegada a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona. Segons fonts properes al cas es tractaria d'un jove del seu entorn que la va acompanyar fins el moment que la jove va desaparèixer

Segons fonts properes a la investigació consultades per SER Catalunya, els Mossos han arrestat aquest mateix dimarts al matí el jove, un noi d'uns 19 anys de l'entorn més proper de la nena, i que seria la persona que la va acompanyar fins la parada del metro de Virrei Amat, a Barcelona, la nit que va desaparèixer.

Más información

La Policia ha registrat casa seva i s'ha emportat el noi a la zona, per fer una reconstrucció dels fets.

El detingut, segons aquestes mateixes fonts, no ha confessat el crim, però els investigadors han reunit durant les darreres setmanes indicis suficients com per pensar que és el responsable de la mort de la nena.

Aquest dimecres, el titular del jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona, Xavier Paulí, interrogarà el detingut.

Ana Castro va desaparèixer el 27 d'abril quan tornava a casa després de participar en una festa d'aniversari.

La investigació de la seva mort, que des del primer dia ha portat la unitat central de desapareguts dels Mossos, ha anat fent passes en les últimes setmanes fins que s'ha pogut detenir el presumpte autor del crim.

Entre les proves que han anat recollint els investigadors hi ha l'autopsia de la menor.

De fet, els investigadors van arribar a la conclusió que es tractava d'un homicidi per la forma amb què va quedar el cos i el lloc on va aparèixer, un punt de poca profunditat prop de l'espigó de la Mar Bella de Barcelona. Ella no sabia nedar, segons ha explicat la seva família.

Ara els investigadors estan pendents de rebre l'informe de les proves d'ADN que es van prendre a la víctima i que podrien aportar noves proves al cas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00