Sociedad | Actualidad

Va ser un homicidi

Els investigadors sospiten que la mort de la noia de 15 anys que va aparèixer dins l'aigua a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona va ser un homicidi, segons han confirmat a la SER fonts properes al cas

Els investigadors creuen que la noia de 15 anys va morir ofegada. És la conclusió a la qual han arribat amb l'informe forense i els indicis recollits pels mossos. El cos va ser localitzat en un lloc de poca profunditat i per la forma amb què va aparèixer fan pensar que algú la va matar.

Ana Castro de 15 anys va aparèixer el dia 6 de maig surant a l'aigua aprop de l'espigó de la Mar Bella. La noia estava desapareguda des del 27 d'abril quan tornava a casa després de participar en una festa d'aniversari.

Más información

La investigació de la seva mort, que des del primer dia ha portat la unitat central de desapareguts dels mossos, ha anat fent passes en les últimes setmanes sense que s'hagi pogut saber fins ara que es tractava d'un homicidi.

Els investigadors havien apuntat diferents possibilitats: des d'un suïcidi, passant per un accident o un crim.

Ara, segons fonts properes al cas, han aparegut indicis més clars que apunten que a Ana Castro la van matar. Hi ha dues sospites que porten a aquesta conclusió: la forma amb què va quedar el cos i el lloc on va aparèixer, un punt de poca profunditat a la Mar Bella de Barcelona. Ella no sabia nedar segons ha explicat la seva família.

Aquestes mateixes fonts no descarten que el jutge que porta la investigació citi properament a declarar alguns dels joves que van estar amb la noia hores abans que desaparegués.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00