Sociedad | Actualidad

Reus serveix milers de racions del 'mojito' més gran del món

Ha fet falta un enorme got amb capacitat per a 3.000 litres per aconseguir el Rècord Guiness

A Reus s'ha batut el rècord Guiness amb un 'mojito' de 3.000 litres(MARC CÀMARA)

Rom, tònica, gel... són alguns dels ingredients necessaris per elaborar aquesta típica beguda caribenya que ja Ernest Hemingway degustava amb assiduïtat a Cuba als anys quaranta. Però si el que vols és fer el 'mojito' més gran del món necessites litres i litres de rom i tònica, i sobretot gel. Molt de gel.

Carles Forcadell, un empresari de Reus, es va despertar un dia amb la idea entre cella i cella. Batre el Rècord Guiness amb el 'mojito' més gran del món. Per a fer-ho necessitava superar l'anterior marca... Així doncs, disposat a aconseguir el seu objectiu, aquest dissabte se n'ha anat a la Plaça de la Llibertat de Reus amb els seus 300 litres de rom, 900 litres de tònica, 150 kilos de sucre, 25 de menta, 250 de llima i més d'una tona de gel picat.

Más información

Després d'hores de preparació i centenars de curiosos que s'acostaven a l'enorme got, Forcadell i el seu equip han aconseguit fer el còctel cubà més gran del món, un 'mojito' de 2.300 litres del que se'n podien arribar a servir fins a 5.700 racions.

Els curiosos que s'havien acostat a la Plaça de la Llibertat de Reus no han pogut evitar rascar-se de la butxaca tres euros per provar el 'mojito'. Els beneficis de l'acte, tal i com marca el llibre Guiness dels Rècords, han de destinar-se a fins benèfics. Forcadell ha decidit donar-los a la ONG Hands for Help Nepal

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00