Sociedad | Actualidad

Polèmic cartell d'Arran per la festa major de Reus

Arran Reus escalfa la festa major de Sant Pere amb un polèmic cartell on es pot veure un porc vestit de policia que té la cara de la tinent d'alcalde i regidora de seguretat ciutadana, Alícia Alegret, sota el lema 'Per Festa Major, Policia NO!'

Una imatge del cartell de la polèmica, amb un porc vestit de policia amb la cara de la regidora de seguretat ciutadana de Reus, Alícia Alegret(RÀDIO REUS)

A una setmana i escaig del dia de Completes, quan es preveu de nou que els congregants a la plaça mercadal xiulin la classe política, el col?lectiu juvenil presenta un cartell en protesta per l'actuació policial de l'any passat i que al seu parer va ser desproporcionada.

A Reus, darrerament, sembla que agrada el tema dels cartells polèmics. Ara és el torn de la Festa Major de Sant Pere, i a la vista d'una nova processó de tornada de completes el dia 28 de Juny, Arran ha decidit escalfar l'ambient amb un cartell que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.

Más información

Pendents encara de les reaccions que es puguin produïr des del govern i sobretot des del Partit Popular, el col·lectiu juvenil té la intenció de publicitar aquest cartell durant les barraques de festa major, que comencen demà.

De forma contundent, Arran critica amb la imatge l'actitud de la regidora de seguretat Alícia Alegret i de la policia local durant les anomenats 'Fets del Mercadal', quan un petit grup de protestants i agents de la Guàrdia Urbana van protagonitzar estira i arronses que van acabar amb més d'un crit i una empempta.

Pendents encara de una convocatòria oficial per part de l'Assemblea Popular, moltes associacions ja es preparen per la xiulada d'enguany, que es preveu que sigui pacífica i que no busca, de cap de les maneres, diuen alguns representants de l'esquerra independentista, rebentar la Festa Major,més tenint en compte que en aquells moments hi ha una tronada preparada al centre de la Plaça Mercadal. A hores d'ara continuen sent 7 els imputats pels anomenats 'Fets del Mercadal' del 2012.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00