Sociedad | Actualidad

Pet Shop Boys, espectacle total

Els britànics inauguren la vintena edició del Sónar amb un concert superb en què confirmen el seu títol de reis del techno-pop

Los Pet Shop Boys, en su primer concierto del Sónar 2013(SÓNAR 2013)

Començar un concert amb 'Axis', el tema instrumental del nou disc Excentric (2013), i oferir des del primer minut grans quantitats de llum, vídeo, làsers i vestuaris cridaners és deixar clar de bon principi que "Aquest serà un senyor concert". I així va ser. Els Pet Shop Boys van delectar al públic convidat al Sónar amb els seus hits més coneguts i amb temes del seu nou treball, que sortirà a la venda el proper 15 de juliol i que és una aposta clara pel ball, el ritme i el xou escènic.

Els britànics van tornar a Barcelona confirmant que estan més de moda que mai. Van oferir un concert imponent en què d'entrada van sonar molts dels seus nous temes. Vam haver d'esperar als minuts finals per sentir 'One more chance' ('Actually', 1987) 'Opportunities' ('Please', 1986) o Insuburbia i veure al públic assistent ballar de valent.

Más información

La parella formada per Neil Tennant i Chris Lowe van saber guanyar-se al públic, amb paraules en català i deixant el plat fort per al final. Hi va haver llavors moments d'explosió col · lectiva ininterrompuda, quan van sonar tot seguit 'It' sa Sense ',' Domino Dancing ',' Go West ',' you'r always on my mind 'i' West End Girls '.

Però més enllà del repertori musical el seu èxit va venir de la mà d'un xou que no va defraudar ningú. Il.luminació, nombroses pantalles digitals, làsers projectant-se sobre el sostre del recinte, constants canvis de vestuari i ballarins amb danses extravagants. Tot aquest xou no estava pensat per tapar cap deficiència musicals, sinó per confirmar que els londinencs són encara els reis del tecno-pop, amb els seus vaivens entre el house, el techno i el synth.

Només un apunt: alguns dels seus fans més nostàlgics van trobar a faltar temes com 'That' s The Way Life Is".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00