Sociedad | Actualidad

Navarro i Chacón normalitzen les seves relacions

Normalitzades les relacions entre Carme Chacón i Pere Navarro malgrat que es manté la divergència entorn el dret a decidir. Segons ha sabut la Cadena SER, ahir ambdós dirigents socialistes van dinar a Madrid acompanyats pel diputat José Zaragoza

Carme Chacón i Pere Navarro en una imatge d'arxiu(ACN)

La direcció del PSC dóna per superat l'episodi de tensió viscut entre el primer secretari del partit, Pere Navarro i l'exministra de Defensa sobre el dret a decidir i que va portar la diputada a no complir la consigna de votar a favor d'una moció de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats.

Ahir ambdós van dinar a un restaurant de Madrid aprofitant que el primer secretari socialista hi era per a fer una conferència. Una trobada que va transcórrer en un ambient distès i en la qual els va acompanyar Zaragoza i una quarta persona. És una mostra de que les relacions s'han redreçat.

Fonts del partit, reconeixen que en aquest sentit ha estat clau el paper d'intermediari del diputat Daniel Fernández.

Más información

Tot i així les posicions entorn la consulta continuen allunyades i plana el dubte de si arribat el moment es permetria a Chacón tornar a ser candidata del PSC sense assumir el 100% del programa dels socialistes catalans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00