Sociedad | Actualidad

Pujol declara durant 10 hores

El dirigent de Convergència nega davant el Tribunal Superior de Justícia l'existència d'una trama corrupta de concessió d'ITV

Oriol Pujol, després de declarar davant el TSJC(ACN)

El dirigent de Convergència Democràtica ha negat que formi part de cap trama corrupta de concessió d'estacions d'ITV i també la mateixa existència d'aquesta trama.

Pujol, a la sortida del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha celebrar poder-se explicar per donar la seva versió dels fets pels qual està imputat.

En una declaració davant la premsa, s'ha mostrat satisfet de poder "invertir el relat" que, segons la seva opinió s'ha anat forjant durant l'últim any, i ha explicat que està disgustat per algunes falsedats que se li atribueixen dins del sumari o converses de tercers, així com haver conegut com alguns parlen d'ell - en una referència vetllada al sobrenom'' primo de Zumosol''.

Más información

Oriol Pujol ha afirmat que sortia "content" i "amb bon gust de boca" de la seva cita amb el jutge, perquè ha tingut l'oportunitat de dir "clarament" que no forma part ni ha coordinat cap trama corrupta, una trama que, per a ell, "no existeix"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00