Sociedad | Actualidad

El Suprem imputa un altre jutge pel cas de les ITV

El Tribunal Suprem ha imputat el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya Emilio Aragonés per presumptament haver assessorat diversos empresaris en el marc dels litigis judicials que hi havia les empreses i la Generalitat

Detall del Palau de Justícia, on es troba l'Audiència de Barcelona i el TSJC(ACN)

Emilio Aragonés Beltrán és president de la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i està sota sospita per haver assessorat suposadament a Ricard Puignou, administrador de la companyia d'ITV Certio, que també està imputat.

Durant la investigació han aparegut una sèrie de correus electrònics entre el magistrat i aquest empresari entre el 2006 i el 2009 que porten a la justícia a sospitar que Aragonés hauria assessorat Puignou.

Amb aquests indicis, el Tribunal Suprem, que és qui té les competències per fer-ho, accepta la imputació del magistrat per un delicte de negociacions i activitats prohibides a funcionaris públics i nomena el jutge que s'ocuparà de la instrucció de la causa.

Más información

El Suprem va obrir judici per un altre magistrat, Joaquín Ortiz Blasco, per la seva presumpta relació també amb la causa perquè decidia sobre els recursos al mateix temps que mantenia reunions amb els implicats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00