Sociedad | Actualidad

El PSC planteja a CiU un canvi de rumb per demostrar la seva voluntat de diàleg

Els socialistes reclamen un canvi de rumb perceptible si Convergència i Unió vol el seu suport als pressupostos. Com a mostra de bona voluntat, el PSC vol que Mas posi data a la cimera per parlar de la crisi que es va suspendre fa setmanes i també que es creï una comissió d'experts sobre el finançament.

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, en una imatge d'arxiu(ACN)

El PSC demana al Govern d'Artur Mas un canvi clar en les seves prioritats polítiques perquè les ofertes públiques de diàleg que s'han fet es puguin concretar. Ho apuntava el portaveu dels socialistes catalans, Jaume Collboni: "Perquè CiU tingués el suport del PSC hauria d'haver un canvi de rumb molt clar i molt profund. En aquests moments, bàsicament és que no hi ha rumb o no sabem veure'l. Si no hi ha aquest canvi, no hi haurà res a fer amb el PSC"

Jaume Collboni assenyalava dos primers gestos amb que l'executiu de Mas podria demostrar aquesta voluntat de governar realment i d'ocupar-se del dia a dia del país: posar data a l'ajornada cimera social i crear una comissió al Parlament per refer el pacte sobre el que hauria de ser el nou model de finançament per Catalunya.

Más información

Collboni recorda que el model vigent caduca aquest any i entén que la seva renovació no es pot decidir en reunions secretes sinó buscant la complicitat del màxim de forces parlamentàries.

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00