Sociedad | Actualidad

Més de 20 detinguts en una macrooperació contra una banda llatina a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones en una macrooperació policial que s'ha iniciat aquesta matinada per desarticular la banda llatina Black Panthers a la zona de Barcelona

Operativo de los Mossos d'Esquadra en el barrio de Sants, en Barcelona(ACN)

Important operació contra els Black Panthers a l'àrea metropolitana de Barcelona Els Mossos han detingut una vintena de membres d'aquesta banda que es dedicaven al narcotràfic. L'operatiu ha començat de matinada i hi ha participat un fort desplegament policial.

Després de més d'un any d'investigacions, els Mossos han desembarcat a primera hora del matí a quatre municipi: a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues i l'Hospitalet, on s'han fet les detencions.

Els Mossos preveien arrestar més de trenta persones però de moment el balanç provisional és de 24 detinguts i dos imputats, la majoria d'origen dominicà. Se'ls acusa de delictes com tràfic de drogues o de lesions per haver apallissat algun membre de la banda que volia deixar el grup.

Más información

Alguns veïns del barri de la Florida de L'Hospitalet de Llobregat ha explicat que és habitual veure-hi tràfic de drogues.

Segons els Mossos es tracta d'una banda extremadament violenta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00