Sociedad | Actualidad

Els 'Black Panthers' a judici

Demanen 28 anys de presó per quatre membres de la banda llatina dels Black Panthers que haurien intentat matar dos joves a cops de matxet i ganivetades a l'Hospitalet l'any 2009

Operació dels Mossos d'Esquadra contra els Black Panthers, al febrer de 2013(MOSSOS D'ESQUADRA)

Els acusats formaven part d'un grup de fins a 20 persones que, segons la fiscal, haurien planificat l'atac, però que no han pogut ser identificades. S'asseuran al banc dels acusats dimecres vinent.

Segons la fiscal, aquest grup tan nombrós, entre els quals també hi havia un menor, es van citar a l'Hospitalet de Llobregat la nit del 27 d'abril de 2009, després d'haver planificat l'emboscada, i es van dirigir amb matxets, bats de beisbol i ganivets cap a la placeta on es trobaven les dues víctimes.

Abans d'arribar es van tapar la cara amb mocadors de color taronja. Van acorralar els dos joves i els van començar a colpejar, al cap, als braços i a les cames. Les dues víctimes van sobreviure a la pallissa i un d'ells no reclama res als suposats agressors.

Más información

La policia va aconseguir identificar-ne quatre, que dimecres s'asseuran al banc dels acusats a l'Audiència de Barcelona. La fiscal vol que els condemnin a 28 anys de presó per dos assassinats en grau de temptativa i que indemnitzin amb 110.000 euros el jove que sí que reclama.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00