Sociedad | Actualidad

Herrera: "EL PSC no hi serà perquè no té voluntat de ser-hi"

El líder d'Iniciativa, Joan Herrera, critica als socialistes i també la majoria de govern:"no hi ha hagut voluntat política per part dels que no s'hi han sumat, però també han fallat les formes"

El líder d'Iniciativa per Catalunya, Joan Herrera, en una entrevista en la SER(CADENA SER)

En una entrevista a L'Hora L, Joan Herrera ha admès que l'acord és satisfactori per a Iniciativa "però ens agradaria que fos més ampli".

En aquest sentit, Herrera reparteix culpes. Destaca que "no hi ha hagut voluntat política per part dels que no s'hi ha volgut sumar però també han fallat les formes i esperem que no torni a passar."

El líder d'Iniciativa, en qualsevol cas, explica que el text original era "molt tancat" i el redactat actual ha incorporat protagonisme del Parlament i de la societat civil i també el punt de la cohesió social.

Per tant, Joan Herrera afirma que el text "millora substancialment l'original, però jo trobo a faltar gent. Nosaltres no deixarem d'intentar que hi hagi una majoria més amplia." I adverteix que "no hi ha federalisme possible sense l'exercici del dret a decidir. Sense això no mouran peça a l'Estat."

Más información

Herrera també ha comentat el cas Bárcenas i ha estat molt dur amb Mariano Rajoy, de qui diu que "no té autoritat per liderar el govern. Per descomptar que hauria de plegar".

El líder d'Iniciativa ha advertit que no es conformen amb un pacte contra la corrupció: "Amb això no n'hi ha prou. S'han de suprimir moltes coses i introduir-hi moltes altres"

J.Herrera:"No hi ha federalisme possible sense dret a decidir" (22/01)

19:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130122csrcsrnac_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00