Sociedad | Actualidad

Expectació davant el que faran els crítics del PSC

Fonts del sector crític confirmen que s'estan plantejant trencar la disciplina de vot o inhibir-se en la votació, és a dir, no assistir-hi fet que valoren aquest darrer com un gest menys desafiant

Pere Navarro arriba al Ple del Parlament(ACN)

Sigui com sigui, la tensió en el si del partit és màxima. Durant tot el matí el terç de diputats contraris a la decisió han sortit constantment de l'hemicicle per parlar entre ells. Un fins i tot ha arribat a articular la frase: "sembla que la direcció vulgui un trencament".

La direcció mentrestant demana lleialtat al programa electoral, al partit i sentit democràtic per acatar la voluntat de la majoria. Així ho apuntava Pere Navarro en declaracions al programa Hoy por Hoy: "N'hi ha debat, evidentment, i n'hi ha discrepàncies però el PSC és un partit que té un funcionament democràtic a nivell intern, defensa també la democràcia a nivell extern, i per tant dic que hi ha una gran majoria que està en aquests posició d'un vot negatiu i no pot ser d'una altra manera que els companys respectaran aquesta majoria que s'expressa democràticament"

Más información

La majoria de diputats contraris a la posició de Navarro són dirigents territorials: Marina Geli, de Girona, l'alcalde de Lleida Àngel Ros, Joan Ignasi Elena ex alcalde de Vilanova i provinent de Nou Cicle, però també l'exportaveu adjunta del grup la barcelonina Rocío Martínez Sampere.

I també el cap de files del PSC a l'última legislatura, Joaquim Nadal, qui ha dit que "mai no m'havia sentit tan lluny del partit que he mirat de representar durant 33 anys"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00