Economía y negocios | Actualidad

150.000 signatures més per la dació en pagament

La UGT ha entregat a la delegació del Ministeri d'Economia a Barcelona 150.000 signatures favorables a la a la Iniciativa legislativa popular per reclamar aquesta solució

Imatge d'una protesta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca(ACN)

La dació en pagament és la fórmula que proposa que els ciutadans atrapats per la hipoteca puguin saldar el deute amb el banc entregant el seu pis. Els impulsors d'aquesta iniciativa, diuen que les mesures de Rajoy són una vergonya.

Aquestes 150 .000 firmes, juntament amb les 600.000 que ja estaven registrades, segons la UGT vol dir que la dació en pagament de les hipoteques és una demana massiva. El líder de la UGT Josep Maria Álvarez, diu que el Govern faria bé en mirar al carrer i veure la situació en què es troben milers de famílies. En aquest sentit Álvarez valora el decret aprovat pel govern del PP sobre desnonaments com una vergonya i diu que beneficiarà a molt poques famílies.

Más información

A les portes de la delegació del Ministeri d'Economia i Hisenda Álvarez ha apuntat que seria bo que la iniciativa legislativa popular pogués entrar en via de tramitació i ha assegura que serà una realitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00