Sociedad | Actualidad

Reclamen als jutjats que es paralitzin tots els desnonaments

Desenes de persones, convocades per la plataforma d'afectats per la hipoteca s'han concentrat als jutjats de tot el territori català per reclamar la paralització cautelar de tots els desnonaments. Demanen als jutges que no en tramitin cap més fins que no es modifiqui la llei hipotecària

Un grup d'activistes es manifesta davant la seu del Partit Popular a Lleida(RÀDIO LLEIDA)

A la ciutat de la Justícia de Barcelona una vintena d'afectats ha presentat aquest matí l'escrit per demanar la paralització immediata del procediment d'execució hipotecaria i de desnonaments. Els membres de la plataforma d'afectats per la hipoteca han entrat al jutjat per acompanyar un per un a tots els afectats.

A aquesta queixa s'hi han sumat també els secretaris judicials que demanen que s'aturin els desnonaments davant la voluntat del govern de modificar per llei la regulació legal de la hipoteca i també davant la resolució de l'advocada general de la Unió Europea que va dir que els interessos moratoris per impagament de la hipoteca son abusius.

En referència al decret aprovat pel govern del PP, apunten que exclou a la majoria d'afectats. Concretament en una reunió que es va fer divendres per mirar qui s'hi podria adherir, dels 120 participants només 6 en complien els requisits.

Más información

"Nou Barris és la zona d'Europa amb més desnonaments." (13/11)

09:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121113csrcsrage_8.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00