Economía y negocios | Actualidad

Vaga general. Els comerciants demanen control sobre els piquets violents

La Confederació del comerç de Catalunya ha demanat per carta als sindicats que calmin els piquets més hostils per evitar coaccions als botiguers que vulguin mantenir el negoci obert el dia de l'eurovaga general. Els comerciants també han demanat empara a la Conselleria d'Interior. Demanen responsabilitat, i més en un moment on el petit comerç travessa moltes dificultats

Piquetes informativos bloquean con neumáticos incendiados las entradas de Mercabarna en la Zona Franca de Barcelona para impedir la entrada al recinto de cualquier vehículo durante la jornada del 29 de marzo de 2012, en la que los sindicatos convocaron una huelga general contra la reforma laboral.(EFE/ Andreu Dalmau)

El secretari general de la confederació de comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile diu que els sindicats no han tingut cap interès en conèixer què pensen les organitzacions de comerciants.

Fraile diu que no pot ser que a través de coaccions directes o indirectes intentin paralitzar el país. Demana responsabilitats als sindicats i es queixa de la imposició d'una vaga de consum.

La confederació de comerç ha enviat una carta als sindicats demanant que expulsin els piquets violents.

Fraile ha comentat també que des de la confederació respecten els botiguers que es vulguin sumar a la vaga, però els sindicats han d'entendre, diu, que el 45% dels comerciants són autònoms i la majoria no té interès en seguir la vaga.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00