Sociedad | Actualidad

Navarro: "el PP vol tornar a l'Espanya dels 70"

El candidat del PSC assegura que "les polítiques que s'estan fent a Catalunya i Espanya són radicalment equivocades" i critica el govern Rajoy pel seu esperit recentralitzador

Pere Navarro i Manuel Valls, al 76è Congrés del Partit Socialista Francès(ACN)

El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha afirmat aquest dissabte que, amb l'anunci que vol auditar les autonomies, el govern espanyol i el PP "una vegada més mostren el seu esperit recentralitzador, el seu esperit de tornar a l'Espanya dels 70 on hi ha un centre que ho controla tot i hi ha unes perifèries que no tenen autonomia". Davant d'això, ha considerat que "l'aposta del PSC és reivindicar la capacitat de les autonomies, i aquest Estat federal que nosaltres proposem per tenir capacitat per administrar-se".

Pere Navarro ha fet aquestes declaracions a Tolosa, on participa en el 76è Congrés del Partit Socialista Francès i on ha mantingut reunions amb la candidata del PsF a l'alcaldia de París, Anne Hidalgo i amb el ministre de l'Interior francès i membre del Consell Nacional del PsF, Manuel Valls. Amb ell precisament, el candidat socialista ha parlat sobre la lluita contra l'atur i sobre "la necessitat de sortir de la crisi amb justícia social, d'impulsar polítiques de creixement per mantenir l'estat del benestar i d'explorar noves fiscalitats".

Más información

El candidat socialista ha assenyalat que "les polítiques que s'estan fent a Catalunya i Espanya són radicalment equivocades". "Quan PP i CiU aproven una reforma laboral i ens diuen que això serà la solució per a l'atur, i llavors l'atur no deixa de créixer, vol dir que hi ha alguna cosa que no han fet bé". "Quan han deixat de fer polítiques de creixement econòmic, quan estan carregant la crisi sobre les classes mitjanes, vol dir que les seves polítiques no serveixen per sortir d'aquesta situació", ha conclòs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00