Sociedad | Actualidad

Manifestació dels "iaioflautes" a la plaça Sant Jaume | 27-10-2012

Centenars de persones de col.lectiu conegut com "iaioflautes" s'han manifestat aquest migdia pel centre de Barcelona per commemorar el seu primer aniversari

Manifestació dels "iaioflautes" pel seu primer aniversari"(@iaioflautas)

Els manifestants, provinents de diferents punts d'arreu de l'Estat com ara Madrid, València o Còrdoba, s'han concentrat a la Plaça de la Catedral i després han marxat cap al Palau de la Generalitat, on els Mossos d'Esquadra els han barrat el pas.

Els "iaioflautes" reclamaven la presència d'Artur Mas al crit de "que surti el president" i hi ha hagut empentes per parts dels Mossos cap als manifestants.

La protesta ha viscut alguns moments de tensió quan diverses persones han intentant accedir a l'interior, cosa que ha provocat un forcejament amb els Mossos d' Esquadra, així com la caiguda de alguns activistes. Dos d'ells han rebut assistència mèdica per un atac d'ansietat.

Després d'aquests moments de tensió, ha tornat la calma i dos representants del col.lectiu han lliurat al responsable de l'operatiu dels Mossos un manifest amb les tres principals reivindicacions dels "iaioflautes", encara que la seva primera intenció era poder entrevistar-se amb algun representant de l'executiu català.

Más información

Després dels moments de tensió a Sant Jaume, els "iaioflautes" han prosseguit la seva protesta fins a la plaça de Catalunya, on han fet una assemblea

L'acció dels "iaoflautes" es pot seguir a Twitter amb el hastag #decidimaquiara

  • <a name="despiece1"></a>El manifest dels "iaioflautes"
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00