Sociedad | Actualidad

900 plantes de marihuana a Sant Andreu

La Guàrdia Urbana de Barcelona, conjuntament amb el Districte de Sant Andreu, clausura un local i deté 3 persones. En la inspecció del local els agents han trobat prop de 900 plantes de marihuana i una gran varietat de substàncies estupefaents.

L'operació de la Guàrdia Urbana s'ha desenvolupat a un local del carrer Felip II.

Els agents van descobrir que no tenia cap llicència d'activitat i van determinar que hi havia indicis que apuntaven que s'estava produint un delicte contra la salut pública en el seu interior. Per aquest motiu, es va procedir a realitzar una inspecció administrativa amb els serveis tècnics de Districte de Sant Andreu.

Hi van trobat prop de 900 plantes de marihuana, haixís, cocaïna, amfetanines-cristall, bolets al.lucionògens en cultiu i diferents estris pel tràfic de drogues.

Els agents també han trobat diferents productes alimentaris exposats a la venda pel consum ciutadà, sense cap indicació d'origen ni composició que també han estat intervinguts pel seu anàlisi.

Más información

A l' interior del local els agents han identificat 3 persones que posteriorment han estat detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública.

El local ha quedat tancat i precintat a l'espera de la resolució judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00