Economía y negocios | Actualidad

Els sindicats catalans mobilitzen 12.000 persones per la manifestació de dissabte a Madrid

Els representants dels treballadors asseguren que des de les protestes dels anys 80 contra la OTAN, mai es mobilitzaven tants manifestants

(ACN)

Més de 200 autobusos sortiran de diferents punts de Catalunya amb un objectiu: anar a Madrid a la manifestació organitzada per la Cumbre Social. Volen que Rajoy els escolti... que faci enrere amb la reforma laboral i que acabi amb les retallades: les que ja ha fet i les que, asseguren, vindran després del rescat o dels propers pressupostos.

Josep Maria Álvarez de la UGT diu que si NO rectifica, el govern ha de convocar eleccions o fer un referèndum.

"La ciutadania té dret a decidir, i no només un cop cada 4 anys, enganyany a la gent... per això aquest plantejament: volem que sigui convocada la ciutadania, volem un rerfèndum perquè la gent digui si està per aquestes polítiques o per unes altres", defensa.

Más información

A Catalunya ja ha començat la recollida de firmes per celebrar un referèndum sobre les retallades d'Artur Mas. Segons asseguren, tot això són petits passos que s'estan fent i que no s'aturaran fins que els governs no rectifiquin. Per això, no descarten una nova vaga general per la tardor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00