Sociedad | Actualidad

La Fecasarm també presentarà una denúncia contra el reality show d'una televisió alemanya a Lloret

La Federació catalana d'activitats recreatives musicals es suma a l'Ajuntament de Lloret i presentarà una denúncia davant l'Agència Catalana de Turisme contra la cadena televisiva responsable del reality show que mostra Lloret com l'indret perfecte on passar uns dies amb tota mena d'excessos.

La web del polèmic "reality show" mostra als concursants(RADIO BARCELONA)

La Federació segueix els passos de l'Ajuntament i també presentarà una denúncia contra la cadena alemanya Prosieben, davant l'Agència Catalana de Turisme. El president de Fecasarm, Joaquim Boadas, explica els motius d'aquesta denúncia: "Serà una cadena contra la cadena de televisió alemanya per obligar-los a modificar el format d'aquest reality que està donant una imatge enganyosa de Lloret".

La Federació a més, també enviarà una carta de queixa al canal alemany per demanar que l'any que ve canviï el format del programa, al entendre que la imatge que venen no es correspon ni amb Lloret ni amb els seus turistes. Consideren que el sector turístic de Lloret presenta una oferta d'oci nocturn responsable, que no correspon a l'estereotip de l'anomenat turisme de borratxera. Segons Boadas, la imatge enganyosa que es transmet de Lloret pot provocar greus problemes de convivència entre turistes joves i veïns.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00