Sociedad | Actualidad

Polèmica per un "reality" alemany a Lloret

L'ajuntament de Lloret de Mar ha denunciat a la Direcció general de Turisme i a l'Agència catalana de Turisme, una cadena de televisió privada d'Alemanya que en les últimes setmanes ha estat emetent un 'reality show' venent Lloret com a destinació de turisme de borratxera i excessos. Darrera de tot plegat hi ha un empresari alemany que viu a Lloret, que es dedica a aquest negoci, i que ha sortit a la tele com a amfitrió dels concursants.

La web del polèmic "reality show" mostra als concursants(RADIO BARCELONA)

Ha estat un èxit absolut aquest programa de la cadena ProSieben en què 8 joves passen dues setmanes de vacances en un xalet de Cala Canyelles, una urbanització situada entre Lloret i Tossa.

En aquests 15 dies tot està permès, i hi ha moltes escenes de nits de festa, alcohol i sexe, força pujades de to. Això és el que es podia veure en els capítols que inicialment s'havien penjat a Internet i que després han desaparegut o s'hi ha limitat l'accés. Just després que l'ajuntament de Lloret de Mar advertís què s'estava dient del municipi en aquest reality show.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, diu que s'ha distorsionat la realitat amb la intenció de treure'n benefici econòmic i que darrera d'això hi ha qui s'està enriquint.

Más información

L'ajuntament ha demanat a la Direcció general de Turisme que intervingui i que si cal sancioni l'empresari que hi ha darrera, que és un alemany que fa anys que viu a Lloret i que es dedica a vendre aquests tipus de vacances. El programa li ha servit de reclam publicitari en el seu país d'origen on s'ha fet famós en 15 dies.

Aquest estiu, precisament és el primer en què Lloret aplica la nova ordenança de civisme, que és molt més estricta que l'anterior per castigar els comportaments incívics al carrer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00