Economía y negocios

Ryanair anuncia retallada de vols a Girona

La Generalitat adverteix a Ryanair que l'anunciada retallada de vols a l'aeroport de Girona també suposarà una reducció de les subvencions.

(ACN)

El director general de Transports i mobilitat ha dit que no es posaran en el conflicte entre la companyia i AENA per la puja de les taxes, i ha dit que si desapareix el vol Girona-Madrid, buscaran alternatives.

Ryanair ha anunciat que durant la temporada d'hivern, a Girona només mantindrà 21 rutes i 78 freqüències, que són 4 rutes menys que la temporada d'hivern de l'any passat.

La companyia irlandesa elimina tots els vols amb el Regne Unit excepte el de Manchester i suprimeix tots els enllaços dins de l'estat espanyol, i per tant el reclamat Girona-Madrid.

Más información

El director general de Transports, Ricard Font, ha dit que la Generalitat no pensa entrar en la baralla entre AENA i Ryanair per les taxes, però que si s'eliminen vols considerats necessaris, buscaran alternatives

Ricard Font també ha deixat clar que l'acord firmat in extremis fa uns mesos, (després que la companyia hagués anat retallant cada cop més les operacions des de l'aeroport Girona Costa Brava) preveia uns resultats -en volum de passatgers- que amb aquesta reducció és impossible aconseguir. Per tant, això vol dir que també baixarà la quantitat de les subvencions que rebrà la companyia per operar des de Girona

En un comunicat fet públic per la companyia, Ryanair afirma que aquestes freqüències poden augmentar encara, en funció de com vagin les vendes .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00