Economía y negocios | Actualidad

Ryanair seguirà a Reus i Girona

L'aerolínia ha arribat a un acord per als propers cinc anys amb la Generalitat per incrementar vols a Girona i Reus a partir de abril de 2012

Ryanair continuarà a Girona i Reus durant 5 anys sempre i quant AENA congeli les taxes d'aquests dos aeroports. Les institucions públiques pagaran 5'8 milions d'euros per Girona i 3'2 milions per Reus a canvi de quà la companyia irlandesa transporti entre 3 i 4 milions de passatgers al Girona Costa Brava i entre 500 MIL i 900 MIL a les instal·lacions de Reus. Els sectors econòmics i turístics també s'hauran de gratar la butxaca però aquesta quantitat no ha estat feta pública.

Des de Lleida, l'alcalde Àngel Ros demana a la Generalitat que no s'oblidi de l'aeroport d'Alguaire i que negociï també el retorn de l'aerolínia a l'únic aeroport de la seva titularitat.

Ryanair va trencar aquesta primavera l'acord que tenia per volar al Lleida-Alguaire fins al 2014. Reclamava un increment dels ajuts públics, unes condicions que no va acceptar el govern català.

Más información

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00