Economía y negocios | Actualidad

La Vegas Sands necessita un préstec de 4.000 milions pel projecte Eurovegas

La companyia veu "molt dífícil" la decisió entre Barcelona i Madrid i diu que el projecte està condicionat a la legislació i al finançament dels bancs

La comitiva de las Vegas Sands Corporation arriba a la passarel·la sobre el riu Llobregat que hi ha a Cornellà(ACN)

Els directius de l'empresa Las Vegas Sands que han visitat el Baix Llobregat han explicat aquesta tarda les seves impressions davant la possibilitat de construir-hi el macro-complex turístic Eurovegas.

L'home de confiança del magnat, Adelson, Michael Leaven, ha explicat en roda de premsa que, per a posar en marxa la primera fase del projecte, calen 6.000 milions de dòlars. D'aquests, en tenen 2.000 però, les dues terceres parts restants, 4.000 milions, "els haurien d'aportar els bancs". Leaven afirma que aquesta és, ara per ara, "la principal dificultat", tot i que està convençut d'aconseguir els diners.

L'executiu americà ha tingut bones paraules tant per Madrid com per Barcelona i ha assegurat que les dues ciutats estan "en igualtat de condicions" per aconseguir el projecte Eurovegas. En aquest sentit, Leaven ha comentat que "hores d'ara, no hi ha una localització favorita. No m'agradaria que això es veiés com un partit de futbol Barça - Madrid". Leaven ha reconegut que s'ha demanat als Governs autonòmics menys impostos sobre el joc i que es suavitzi la llei antitabac.

Más información

Respecte dels terrenys que han visitat avui al Baix Llobregat, Leaven ha explicat que el Govern català els ha ofert uns terrenys prou allunyats de l'aeroport com per poder edificar casinos i hotels d'una alçada suficient. A més, "les construccions no afectarien la zona protegida" del Baix Llobregat.

Els directius de Las Vegas Sands visitaran Madrid demà. La decisió final es donarà a conèixer a principis del mes de setembre.

El comentari de la periodista, Milagros Pérez Oliva, al programa El Balcó

05:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120625csrcsreco_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00