Sociedad | Actualidad

400 prostitutes es manifesten a Barcelona contra l'enduriment de l'ordenança de civisme

Es mobilitzaran com a <b>"prostitutes indignades"</b> per reclamar una veu pròpia a la taula de treball per abordar el fenòmen de la prostitució a Barcelona

(ACN)

Cansades dels estigmes socials i de mesures polítiques sense poder opinar, les prostitutes volen defensar els seus drets per damunt de la imatge de Barcelona que preserva l'administració, i avisen que l'enduriment de l'ordenança convertirà la prostitució en un negoci clandestí, vulnerant encara més les dones víctimes de les xarxes d'explotació.

Per això es mobilitzaran a partir de les set de la tarda des del Carrer Sant Ramon de Barcelona. Montse Neira, treballadora sexual i impulsora de la manifestació, ha passat avui per l'Hora L de Ràdio Barcelona, on ha explicat que sobretopt volen ser escoltades. "Ara mateix les prostitutes no podem parlar! Se'ns tracta com si no tinguessim capacitat de pensar o decidir", lamenta Neira.

Más información

Les prostitutes reclamen que la Generalitat sigui més condundent contra les xarxes d'explotació sexual, mentre exigeixen que l'Ajuntament aturi les noves sancions previstes per l'estiu. Per contra, volen una solució alternativa, amb més possibilitats de formació per a què les dones puguin començar una nova vida professional.

Crònica de Gemma Sànchez que està seguint la manifestació

01:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120426csrcsrsoc_7.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00